معاون امور پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات رگولاتوری اعلام كرد: مسئولیت قانونی و حقوقی هرگونه سوء استفاده از سیم كارت، بر عهده مالك آن است.
سید محمد امامی معاون امور پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات رگولاتوری اعلام كرد: مسئولیت قانونی و حقوقی هرگونه سو استفاده از سیم كارت، بر عهده مالك آن است. برهمین اساس مالكین سیم كارت با توجه به مشاهده برخی سو استفادهها در شرایط اخیر، بایستی ازهرگونه واگذاری غیرقانونی از قبیل اجاره، امانت و…سیمكارت خودشان به دیگران بویژه اتباع خارجی خودداری كنند.
وی افزود: در راستای حفظ حقوق كاربران و جلوگیری از سواستفاده از سیم كارتهای دراختیار كاربران لازم است همه مشتركان از تمامی سیم كارتهایی كه به نام خود دارند، آگاهی داشته باشند.
امامی درباره تعداد سیم كارتهای بنام شخص گفت: براساس مقررات هر شخص حقیقی متقاضی میتواند از مجموع اپراتورهای تلفن همراه كشور، ده سیم كارت و اتباع خارجی قانونی پس از طی مراحل كامل احراز هویت تعیین شده، میتوانند 3 سیمكارت به نام خود در اپراتورهای مختلف فعال كنند.
وی در تشریح نحوه اطلاع مشتركان از تعداد سیمكارتهای ثبت شده به نام خودشان اظهار كرد: مشتركان به منظور مدیریت سیمكارتهای تحت مالكیت خود و همچنین اطلاع از تعداد سیمكارتهایی كه به نام آنها ثبت شده است، میتوانند با مراجعه به پورتال https://my.gov.ir (پنجره ملی خدمات هوشمند) و یا ارسال كد ملی به سامانه پیامكی 3000150 از تمام سرویسها و شمارههای تحت مالكیت و اپراتورهای مربوط به آن مطلع شوند.
معاون امور پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات رگولاتوری تصریح كرد: مشتركان در صورت نیاز برای سلب مالكیت سیمكارتها در اپراتورهای سیار میتوانند به اپلیكیشنهای كاربردی اپراتورشان شامل همراه من (my mci) در همراه اول، ایرانسل من (my irancell) در ایرانسل و رایتل من (my rightel) در رایتل و پورتال یا اپلیكیشن اپراتورهای مجازی (MVNO) مراجعه كنند.