فرمانده یگان حفاظت از منابع طبیعی استان كرمانشاه: تلاشها برای مهار آتش سوزی در ارتفاعات جوانرود كه از سه روز قبل آغاز شده بود، همچنان ادامه دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مر كز كرمانشاه، فرمانده یگان حفاظت از منابع طبیعی استان كرمانشاه گفت: آتش سوزی از سه روز پیش در مناطقادامه تلاشها برای مهارآتش سوزی در ارتفاعات جوانرود كولسه، پسه خور و دره یاب از ارتفاعات شهرستان جوانرود كه جزء مناطق حفاظت شده محیط زیست هستند، آغاز شد كه با وجود تلاشهای فراوان به علت صعب العبور بودن منطقه همچنان ادامه دارد.
سرهنگ عباس بهاری با اشاره به اینكه صعب العبور بودن منطقه و شدت گرما كار را برای مهار آتش سوزی دشوار كرده است، تاكید كرد: فاصله جاده تا محل آتش سوزی بیش از یك ساعت است و صعب العبور بودن این منطقه مانع از بكارگیری بالگرد برای مهار آتش است.
وی گفت: با حضور نیروهای منابع طبیعی، نیروهای نظامی، هلال احمر، حفاظت محیط زیست و نیروهای مردمی تلاش برای مهار آتش سوزی ادامه داد.
فرمانده یگان حفاظت از منابع طبیعی استان كرمانشاه اضافه كرد: آتش سوزی در ارتفاعات جوانرود چند بار مهار گردید، اما چون شیب محل زیاد است آتش مجددا شعله ور میشود.
سرهنگ بهاری افزود: آتش سوزی در چند نقطه خاموش شده و تنها دو محل باقی مانده كه امیدواریم در چند ساعت آینده به طور كامل مهار شود.
وی همچنین از وقوع یك فقره آتش سوزی در ارتفاعات روستای محمدعلی قورگه دهستان پاتاق خبر داد و گفت: این آتش سوزی پس از 6 ساعت با كمك نیروهای منابع طبیعی و نیروهای مردمی خاموش شد.
فرمانده یگان حفاظت از منابع طبیعی استان كرمانشاه در پایان گفت: در این آتش سوزی، 170 هكتار از عرصه جنگل كاری شده منطقه در آتش سوخت.
منبع: خبرگزاری صداوسیما