جانشین پلیس راه راهور فراجا با تشریح آخرین وضعیت ترافیكی جادههای كشور، از ترافیك سنگین در برخی ورودیهای پایتخت و محورهای اصلی خبر داد.
سرهنگ سیاوش محبی با اعلام آخرین وضعیت ترافیكی محورهای مواصلاتی كشور، اظهار كرد: در حال حاضر ترافیك در محور چالوس محدوده سیاهبیشه و محور هراز محدوده سهراهی چلاو در هر دو مسیر رفت و برگشت سنگین است.
وی افزود: همچنین در ورودیهای پایتخت، محور قدیم بومهن – تهران در محدوده جاجرود و آزادراه قم – تهران در حدفاصل قیصرآباد تا شكرآباد با ترافیك سنگین مواجه هستند.
جانشین پلیس راه راهور فراجا ادامه داد: تردد در محور فیروزكوه، آزادراه تهران – پردیس، آزادراه تهران – شمال و آزادراه قزوین – رشت در هر دو مسیر رفت و برگشت نیمه سنگین است.
سرهنگ محبی با اشاره به شرایط جوی محورهای شمالی كشور خاطرنشان كرد: در حال حاضر تمامی محورهای شمالی كشور فاقد هرگونه مداخلات جوی هستند و تردد در این محورها بدون مشكل ناشی از شرایط آبوهوایی در جریان است.
وی از رانندگان خواست ضمن رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی، با صبر و حوصله رانندگی كرده و پیش از آغاز سفر، آخرین وضعیت ترافیكی و جوی محورهای مورد نظر را بررسی كنند.