مدیرعامل توانیر با اشاره به پایداری شبكه برق كشور گفت: با وجود خسارات ناشی از حملات، هیچ خاموشی سراسری رخ نداد و با نزدیك شدن به فصل گرما، مدیریت مصرف برای جلوگیری از محدودیتها ضروری است.
محمد الهداد، مدیرعامل شركت توانیر، گفت: با وجود خسارات واردشده به شبكه برق در پی حملات اخیر، در هیچ نقطهای از كشور خاموشی نداشتیم و خدماترسانی بدون وقفه ادامه یافت.
وی افزود: نیروهای عملیاتی صنعت برق با تلاش شبانهروزی توانستند در مدت زمان كوتاه و با میانگین حدود 55 دقیقه، خرابیها را برطرف كنند؛ این در حالی است كه حجم خسارات به دلیل شدت تخریبها قابل توجه بود.
مدیرعامل توانیر با بیان اینكه شبكه برق كشور بهگونهای طراحی شده است كه در صورت بروز آسیب، امكان جابهجایی بار و استفاده از مسیرهای جایگزین وجود دارد، تصریح كرد: با استفاده از ساختار رینگ شبكه و ظرفیتهای جایگزین، تأمین برق از مسیرهای دیگر انجام شد و برنامهریزی لازم برای جبران كامل خسارات نیز در دستور كار قرار دارد.