كاهش تولید شیر و گوشت به علت شیوع تب برفكی

شیوع بیماری تب برفكی در استان‌هایی مانند تهران و اصفهان منجر به كاهش محسوس در میزان تولیدات اصلی دامداری شده است.

1404/10/06
|
10:04
|

عضو اتحادیه دامداران اعلام كرد كه به علت شیوع بیماری تب برفكی میزان تولید شیر و گوشت به طور میانگین 15 تا 20 درصد كاهش یافته است.

مجتبی عالی پیش‌بینی كرد: با ادامه این روند، تولید شیرخام تا پایان امسال به 9 میلیون تن برسد، در حالی كه برآورد اولیه برای امسال 13 میلیون تن بود.

وی افزود: علاوه بر تب برفكی، كمبود و افزایش قیمت نهاده‌های اساسی مانند كنجاله سویا، ذرت، جو، كاه و یونجه در سامانه بازارگاه نیز به شدت بر قیمت تمام شده محصولات و افت تولید تأثیرگذار بوده است.

دسترسی سریع