توسعه هنرستان‌های محیط‌بانی با صدور مجوز در دو استان جدید تایید شد

شورای عالی آموزش و پرورش با تقویت و گسترش رشته محیط‌بانی در استان‌های چهارمحال و بختیاری و كرمان موافقت كرد.

1404/05/21
|
11:07
|

در جلسه 216 شورای عالی آموزش و پرورش، اعضای شورا پس از بررسی روند اجرای رشته محیط‌بانی در استان‌های مجری، با توسعه و تقویت این رشته در دو استان دیگر موافقت كردند. محمد مدادی، رئیس مركز آموزش محیط زیست و تربیت محیط‌بان، اعلام كرد كه اجرای آزمایشی رشته محیط‌بانی در مقطع متوسطه دوم نظام آموزش و پرورش تایید شده است.

وی افزود: پس از نظارت سازمان محیط زیست و وزارت آموزش و پرورش بر اجرای رشته محیط‌بانی، این رشته به عنوان الگویی موفق در نظام كاردانش معرفی و با رای اكثریت قاطع اعضای شورای عالی آموزش و پرورش به تایید نهایی رسید. در این جلسه، پیشنهاد تقویت رشته محیط‌بانی در استان‌های چهارمحال و بختیاری و كرمان و همچنین جذب مجدد هنرجو در استان مازندران تصویب شد.

شایان ذكر است رشته محیط‌بانی از سال 1400 به تصویب شورای عالی آموزش و پرورش رسیده و هنرستان‌های محیط‌بانی از سال 1401 در استان‌های فارس، خوزستان، مازندران و اردبیل با جذب 88 هنرجو فعالیت خود را آغاز كرده‌اند. این رشته به آموزش تخصصی و تربیت نسل علاقمند و دوستدار محیط زیست می‌پردازد.

دسترسی سریع