نیمی از بستری های كرونایی گیلان حتی یك دز واكسن هم نزدند

با بیان اینكه حدود ۳۰۰ نفر از كل بیماران بستری گیلان معادل ۴۸,۵ حتی یك دز واكسن هم تزریق نكردند، گفت: تزریق واكسن كرونا به ویژه دز سوم احتمال ابتلا به بیماری را تا ۸۰ درصد كاهش می دهد.

۱۴۰۰/۱۲/۰۸
|
۱۱:۴۵
|



دكتر فردین مهرابیان در گفت : از خروج تعداد زیادی از شهرستان های گیلان از وضعیت قرمز كرونایی خبر داد و اظهار كرد: شهرستان ها آستارا، صومعه سرا، بندرانزلی، رودبار، لاهیجان و رودسر قرمز باقی ماندند.

وی شهرستان های تالش، رضوانشهر، ماسال، فومن، شفت، خمام، رشت، آستانه اشرفیه، سیاهكل، لنگرود و املش را در وضعیت نارنجی دانست و افزود: بستری های روزانه گیلان طی شبانه روز گذشته به زیر ۱۰۰ نفر رسید.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشكی گیلان، از بستری ۶۳۴ بیمار كرونایی در سطح بیمارستان های گیلان خبر داد و تصریح كرد: ۱۲۴ در بخش مراقبت های ویژه و آی.سی.یو و ۱۱۸ بیمار بدحال داریم.

مهرابیان، با بیان اینكه حدود ۳۰۰ نفر از كل بیماران بستری گیلان معادل ۴۸,۵ حتی یك دز واكسن هم تزریق نكردند، گفت: تزریق واكسن كرونا به ویژه دز سوم احتمال ابتلا به بیماری را تا ۸۰ درصد كاهش می دهد و افراد در صورت ابتلا نیز شدت و مدت زمان كمتری از بیماری را تجربه می كنند.

وی با بیان اینكه تاكنون ۴۵ درصد افراد واجد شرایط استات موفق به تزریق دز سوم شدند، خاطرنشان كرد: مردم باید استفاده از ماسك، دریافت واكسن، رعایت پروتكل های بهداشتی و پرهیز از عادی انگاری را همزمان همچنان مدنظر قرار دهند.

دسترسی سریع