براساس پژوهش های جدید محققان

تأثیر ترکیبات داخل پوست انار در پیشگیری از کرونا

1399/09/05
|
12:58

جدیدشان متوجه شدند فیتوشیمیایی‌هایی نظیر اسیدالاژیک، اسید گالیک، پنیکالاژین وپونیکالین استخراج شده از پوست انار دارای قابلیت مهار ویروس کرونا هستند.

تأثیر ترکیبات داخل پوست انار در پیشگیری از کووید 19به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و سلامت گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما؛ محققان در این مطالعه تأثیرات عصاره پوست انار را بر فرایند جای گیری ویروس کرونا (کووید19) در سلول‌های میزبان بررسی کردند.
در این مطالعه، چهار عصاره استخراج شده از انار بر روی چهار پروتئین منتخب مورد هدف کروناویروس آزمایش شد.
نتایج نشان داد ترکیبات عصاره انار ظرفیت بسیار خوبی در تعامل با اهداف پروتئینی مورد نظر داشته و می‌توانند از ورود ویروس به سلول میزبان جلوگیری کند از این رو گزینه‌های خوبی برای آزمایش‌های بعدی هستند.
اکنون محققان دانشگاه گیاهان دارویی صربستان معتقدند انار و آب انار یک گزینه طبیعی با طیف وسیعی از خواص ضدویروسی و ضدباکتریایی هستند.

دسترسی سریع