احتمال مرگ ملك سلمان قوت گرفت!

مجتهد، فعال توییتری سعودی بعد از افشای بازداشت چند شاهزاده و امیر در عربستان، گفت كه به احتمال زیاد پادشاه سعودی مرده یا به حال احتضار افتاده است.

1399/05/15
|
09:07
|

احتمال مرگ ملك سلمان قوت گرفت!
مجتهد، فعال توییتری سعودی بعد از افشای بازداشت چند شاهزاده و امیر در عربستان، گفت كه به احتمال زیاد پادشاه سعودی مرده یا به حال احتضار افتاده است.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، «مجتهد»، فعال توییتری افشاگر عربستانی می‌گوید به احتمال زیاد پادشاه سعودی «سلمان بن عبدالعزیز آل سعود» مرده است یا در حال مرگ است.

او در توییتی جدید در ادامه افشاگری‌های خود علیه خاندان سعودی و شخص محمد بن سلمان، ولی‌عهد سعودی نوشت: «جزئیات حادثه از این قرار است: پاشاه مرده یا در حال مرگ است. بازداشتی‌ها از خانواده پادشاهی ده‌ها نفر هستند نه احمد و پسران نایف. به كارمندان دیوان پادشاهی، كاخ، گارد پادشاهی گفته اند كه بنا به شرایط جسمانی، نمی‌توان با پادشاه ملاقات كرد».

مجتهد در ادامه نوشت كه بن سلمان ولی‌عهد سعودی قصد دارد بیانیه‌ای منتسب به پادشاه (پدرش) را در ارتباط با كناره‌گیری از قدرت منتشركند؛ بیانیه‌ای كه در آن، او را به جانشینی خود انتخاب خواهد كرد. او نوشت: «چه بر سر پادشاه آمده؟ به زودی اعلام خواهیم كرد».


احمد بن عبدالعزیز آل سعود برادر سلمان، پادشاه سعودی است و نایف نیز وزیر كشور سابق سعودی است. شب گذشته مجتهد و حساب توییتری دیگری به نام العهدالجدید جزو اولین منابعی بودند از بازداشت دو شاهزاده برجسته و مهم سعودی خبر دادند.

ساعاتی بعد روزنامه وال‌استریت ژورنال آمریكا به نقل از منابع خود در داخل عربستان از بازداشت برادر پادشاه سعودی و محمد بن نایف، ولی عهد بركنارشده سعودی خبر دادند. به گفته این رسانه آمریكایی، اتهام آن‌ها «خیانت» است. «عبدالعزیز بن سعود بن نایف» وزیر كشور كنونی نیز جزو بازداشتی‌ها هست.

دسترسی سریع