پیش بینی آب و هوا تمركز بارش‌ها در شمال و شرق كشور

كارشناس سازمان هواشناسی: با ادامه فعالیت سامانه بارشی تمركز بارش‌ها در شمال و شمال شرق كشور خواهد بود.

1398/12/25
|
10:33
|


كارشناس سازمان هواشناسی: با ادامه فعالیت سامانه بارشی تمركز بارش‌ها در شمال و شمال شرق كشور خواهد بود.

به گزارش رادیو پیام از خبرگزاری صدا و سیما افزود: با تداوم فعالیت سامانه بارشی شدت و تمركز بارش‌ها امروز در استان‌های ایلام، لرستان، شمال و شرق خوزستان، غرب استان اصفهان و مناطقی از استان‌های چهارمحال و بختیاری و كهگیلویه و بویراحمد خواهد بود كه با آبگرفتگی معابر شهری و بالا آمدن آب رودخانه‌ها همراه خواهد شد.
وی گفت: البته بارش‌ها به شكل پراكنده در بخش‌هایی از آذربایجان غربی و استان گیلان هم انتظار می‌رود و در غرب كشور به كردستان و كرمانشاه، در بخش‌های مركزی به استان‌های قم و مركزی و در دامنه‌های جنوبی البرز به استان‌های قزوین و البرز و تهران می‌توان اشاره كرد.
كارشناس هواشناسی افزود: دامنه فعالیت سامانه بارشی در جنوب كشور نیز استان‌های فارس و بوشهر را شامل می‌شود كه به تدریج بارش‌های پراكنده‌ای در بخش‌هایی از خراسان شمالی و رضوی هم خواهد داشت.
ضرابی گفت: پیش بینی می‌كنیم این سامانه بارشی فردا عمده تمركزش در شمال شرق و شرق كشور باشد و بارش‌ها نیز بیشتر در دامنه‌های زاگرس خواهد بود و در استان‌های ساحلی دریای خزر نیز به شكل پراكنده بارندگی خواهیم داشت كه استان‌های گیلان، مازندران و گلستان و بخش‌های جنوبی البرز را در بر می‌گیرد.
وی افزود: با ورود این سامانه از پس فردا از مرز‌های غربی كشور دوباره از روز سه شنبه شب سامانه بارشی دیگری از شمال غرب و غرب وارد كشور می‌شود كه از روز چهارشنبه بیشتر نقاط نیمه غربی كشور را در بر خواهد گرفت.

دسترسی سریع