رهبر انقلاب در پیام به نشست انجمن‌های اسلامی دانشجویان اروپا:در جهاد بی‌نیاز كردن كشور از بیگانگان پیشگام باشید

حضرت آیت الله خامنه‌ای تأكید كردند: پیوستن دانشجویان ایرانی در هر نقطه از جهان به حركت پیشرفت و بی‌نیاز كردن كشور از بیگانگان، جهاد فی سبیل الله است.

1397/10/22
|
13:53
|



به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری، متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به پنجاه و سومین نشست اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان در اروپا كه صبح امروز حجت‌الاسلام جواد اژه‌ای آن را در مركز اسلامی هامبورگ قرائت كرد، به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

جوانان عزیز
همه میدانیم كه شما دانشجویان در شمار برترین امیدهای آینده‌ی كشورید. آنچه همه باید بدانند این است كه به توفیق الهی هم اكنون خیل عظیمی از دانشجویان دیروز، در كشور به كارهای بزرگ سرگرمند و لذت خدمت به پیشرفت دانش و فناوری در میهن خود را با همه‌ی وجود حس میكنند. دانشجویان امروز ما -در هر نقطه‌ی جهان- این فرصت را خواهند داشت كه به این مجموعه‌های مؤمن و خدوم بپیوندند و كشور را از بیگانگان كاملاً بی‌نیاز كنند. این حركت آنگاه كه با نیت صادقانه و خدایی انجام گیرد، جهاد فی سبیل الله است. شما جوانان انجمن‌های اسلامی میتوانید پیش‌گامان و راهبران این جهاد باشید. توفیق روزافزون شما را از خداوند خواهانم.

سیّدعلی خامنه‌ای
20 دی 1397

دسترسی سریع