سخنگوی جنبش انصارالله: نیروهای انصارالله موشكی بالستیك را به طرف ریاض پایتخت عربستان سعودی شلیك كردند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ یگان موشكی یمن به كاخ الیمامه در ریاض یك فروند موشك بالستیك H 2 شلیك كرد. خبرنگار شبكه تلویزیونی العالم گفت: منابع آگاه گفتند موشك بالستیكی كه به كاخ یمامه در ریاض شلیك شد با دقت به هدفش اصابت كرده است.
منابع یمنی تایید كردند موشك بالستیكی كه نیروهای یمنی به ریاض پایتخت عربستان شلیك كردند در فاصله یك و نیم كیلومتری سفارت آمریكا در ریاض اصابت كرده است.
یگان موشكی نیروهای یمنی اعلام كرد هدف موشك بالستیكی كه به كاخ یمامه در ریاض اصابت كرد نشست بزرگ سران رژیم سعودی بوده است.
خبرگزاری رویترز هم اعلام كرد، شاهدان رویترز در ریاض پایتخت عربستان سعودی از شنیده شدن صدای انفجار در این شهر و به آسمان برخاستن ستونی از دود خبر دادند.
سخنگوی جنبش انصارالله یمن در پیامی توییتری اعلام كرد نیروهای انصارالله موشكی بالستیك را به طرف ریاض پایتخت عربستان سعودی شلیك كردند.
مقامات امنیتی عربستان سعودی درحال حاضر از اظهار نظر درباره گزارش های مربوط به انفجار در ریاض پایتخت این كشور خودداری كرده اند. پیشتر برخی شاهدان از شنیده شدن انفجار در ریاض و به آسمان برخاستن ستونی از دود در ریاض خبر داده بودند.
جزئیات بیشتر در این خصوص هنوز منتشر نشده است.
سخنرانی بدرالدین ؛ عصر امروز
قرار است، عبدالملك بدرالدین دبیركل جنبش انصارالله یمن عصر امروز درباره شلیك این موشك بالستیك به ریاض سخنرانی كند.
دستیار سخنگوی ارتش یمن: كاخهای سعودیها در امان نخواهند بود
شبكه تلویزیونی المسیره اعلام كرد عزیز راشد دستیار سخنگوی ارتش یمن گفت: پس از آنكه كاخ ریاست جمهوری در صنعاء هدف حمله متجاوزان قرار گرفت كاخ های سعودی از حملات یمنی ها در امان نخواهند بود.
سخنگوی جنبش انصار الله یمن شلیك موشك را به كاخ یمامه تأیید كرد
شبكه تلویزیونی العالم به نقل از خبرنگارش در صنعا اعلام كرد: محمد عبد السلام سخنگوی جنبش انصار الله یمن شلیك موشك بالستیك 2 H را به كاخ یمامه در ریاض پایتخت عربستان تأیید كرد.
صدای انفجار اندكی پیش از اعلام بودجه عربستان
تلویزیون العالم اعلام كرد: صدای انفجاری مهیب در سراسر ریاض اندكی پیش از آنكه شاه سعودی بودجه این كشور را در كاخ یمامه اعلام كند شنیده شد.
موشك شلیك شده نشست مقامات سعودی را هدف قرار داد
شبكه تلویزیونی وابسته به جنبش انصارالله اعلام كرد موشكی كه به طرف ریاض پایتخت عربستان سعودی شلیك شد نشست مقامات سعودی را در كاخی در ریاض هدف قرار داد.
منبعی یمنی اعلام كرد شلیك موشك بالستیك یمن به ریاض به علت حضور گسترده آل سعود در كاخ پادشاهی یمامه بود.
یك منبع نظامی در ارتش یمن اعلام كرد كه موشكی كه امروز به ریاض شلیك شد، گروه زیادی را كه در كاخ یمامه حضور داشتند، هدف قرار داد.
به گفته این منبع، تصمیم برای شلیك این موشك پس از آن اتخاذ شد كه گزارشهای اطلاعاتی حاكی از نشست گستردهای از آل سعود در كاخ یمامه بود.
موشك شلیك شده به كاخ یمامه پیش از این هم از سد پدافند پاتریوت عبور كرده بود
موشك بالستیك نیروهای یمنی كه به كاخ «یمامه» یعنی كاخ سلمان بن عبد العزیز پادشاه عربستان در ریاض پایتخت این كشور شلیك شد از همان نوع موشكی است كه اوایل ماه گذشته با عبور از سامانه ضد موشكی آمریكایی پاتریوت به هدفش در ریاض یعنی فرودگاه بین المللی ملك خالد اصابت كرد و آمریكا را به خشم آورد.
شبكه تلویزیونی المسیره با اعلام این خبر افزود موشك بالستیك بركان «تو اچ» كه امروز نیروهای یمنی به كاخ یمامه در ریاض پایتخت عربستان شلیك كردند از همان نوعی است كه نیروهای یمنی اوایل ماه میلادی گذشته به فرودگاه بین المللی ملك خالد در ریاض شلیك كردند و این موشك از سامانه دفاعی موشكی سعودی پاتریوت عبور كرد و باعث ناراحتی آمریكا شد چرا كه موشك یمنی ها از «افسانه سامانه دفاعی آمریكا» یعنی سامانه موشكی پاتریوت عبور كرد و به ریاض رسید. این موشكی كه امروز هم به ریاض و به كاخ یمامه شلیك شد از همان نوع است. كاخ یمامه كاخ سلمان بن عبد العزیز پادشاه عربستان است و كاخ حكمرانی شاه سعودی است. این بخشی از پاسخ یمنی ها به جنایات سعودی ها در هزارمین روز تجاوز عربستان به یمن است. در این مدت شمار زیادی از یمنی ها از جمله شمار زیادی زن و كودك شهید شدند و سعودی ها در این مدت مدارس ،دانشگاهها، مساجد ، مراسم عروسی و غیره را بمباران كردند این پاسخ كوچكی به این جنایات است .
ادعای تائید نشده سعودی ها در رهگیری موشك یمنی ها
این درحالی است كه عربستان سعودی ادعا می كند موشك یمنی ها را رهگیری كرده و این در حالی است كه این ادعای سعودی ها را منابع دیگر تائید نكرده اند.
كارشناس یمنی: شلیك موشك به كاخ سعودی در هزارمین روز مقاومت یمنی ها
شلیك موشك بالستیك به كاخ الیمامه در ریاض
حمید رزق تحلیلگر یمنی در توئیت خود نوشت: در هزارمین روز از مقاومت یمنی ها در برابر تجاوز سعودی - آمریكایی ، نیروی موشكی یمن با موشك بالستیك كاخ پادشاهی عربستان در ریاض را هدف گرفت.