رایزنی گازی ایران با اعضای مجمع كشور‌های صادركننده گاز در مسكو

سرپرست وزارت نفت با بیان اینكه رایزنی گازی ایران با اعضای مجمع كشور‌های صادركننده گاز در مسكو پیگیری می‌شود، گفت: توسعه میادین و تبادل گازی، محور همكاری‌های نفتی ایران و روسیه از رویكرد‌های اصلی تعامل با این كشور است.

1405/08/03
|
11:11
|

حمید بورد در آستانه سفر به مسكو برای شركت در هشتمین نشست سران مجمع كشور‌های صادركننده گاز اظهارداشت: هم مواضعمان را در این نشست اعلام می‌كنیم و هم نشست‌های دوجانبه با وزرای مربوطه خواهیم داشت. درباره همكاری‌های فی‌مابین هم حتما مذاكراتی خواهیم داشت.

وی افزود: باید هم موضوع حفظ زیرساخت‌ها را در جنگ‌ها بررسی و هم موضوع مبادلات گازی با كشور‌ها را پیگیری كنیم. همچین باید برای ایجاد بازار مشترك و اتخاذ سیاست‌های یكسان در حوزه صادرات در دنیا بحث و گفت‌و‌گو داشته باشیم

بورد ادامه داد: با مقام‌های شركت‌های روس روابط خوبی داریم؛ برای توسعه میادین با آنها قرارداد داریم و درباره تبادل گازی هم در حال گفت‌و‌گو هستیم.

دسترسی سریع