زینی‌وند: استان‌ها برای برگزاری انتخابات 11 اردیبهشت آماده‌اند

معاون سیاسی وزیر كشور از برگزاری نخستین جلسه با معاونان سیاسی استانداری‌های سراسر كشور در سال 1405 خبر داد و با اشاره به آمادگی استان‌ها برای برگزاری انتخابات، بر حفظ انسجام ملی، حمایت از تیم مذاكره‌كننده و تداوم خدمت‌رسانی در شرایط حساس كشور تأكید كرد.

1405/01/23
|
09:57
|

علی زینی‌وند معاون سیاسی وزیر و رئیس ستاد انتخابات كشور با اشاره به برگزاری اولین جلسه با معاونان سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری‌های سراسر كشور در سال 1405 كه به صورت وبیناری برگزار شد، اظهار داشت: موضوع انتخابات یكی از دستوركار‌های این جلسه بود. آخرین آمادگی‌های استان‌ها برای برگزاری انتخابات در این جلسه تشریح شد. همچنین در خلال آن، به نمایندگی از وزیر كشور از مجموعه مدیریت استان‌ها كه دوشادوش مردم در خیابان و دوشاش رزمندگان شجاع در میدان نبرد، ضلع سوم، یعنی خدمت‌رسانی به مردم را به عهده داشتند، تقدیر شد.

زینی‌وند تصریح كرد: تشریح خطوط و سیاست‌های كلی درباره حفظ انسجام و حمایت از تیم مداكره‌كننده كه در میدان دیپلماسی برای تثبیت پیروزی ملت ایران تلاش می‌كنند، از موضوعات دیگر مطرح‌شده در این جلسه بود.

معاون سیاسی وزیر كشور افزود: به تعبیر رهبر معظم انقلاب كه فرمودند تجمع و حمایت مردم حتما باعث موفقیت بیشتر ما در میز مذاكره در كنار موفقیت‌ها در میدان جنگ خواهد بود.

سخنگوی وزارت كشور با بیان اینكه در ادامه این جلسه مسائل كلی استان‌ها مرور شد، افزود: همه گزارشات نشان از هماهنگی، انسجام و مدیریت موثر و خوب امور مردم در استان‌های كشور بود.

رئیس ستاد انتخابات كشور با تاكید بر اینكه مراحل مختلف فرایند انتخابات در طول یك سال گذشته طی شده است، گفت: كل فرایند‌های انتخابات مصادف با 3 واقعه مهم جنگ تحمیلی 12 روزه، وقایع دی‌ماه و جنگ رمضان شد، اما به‌رغم آن فرایند امور مهم كشور از جمله انتخابات تعطیل نشد.

زینی‌وند خاطرنشان كرد: با توجه به اینكه مدت زمان كمی تا برگزاری انتخابات باقی مانده است، در جلسه امروز تاكید شد كه تلاش بیشتری صورت بگیرد تا اگر احتمالا وقفه یا خللی ایجاد شده است سریع‌تر جبران و همه فرایند‌ها برای برگزاری انتخابات آماده شود.

در ادامه نیز، محسن اسلامی، دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات كشور از برگزاری منظم جلسات این ستاد حتی در شرایط جنگی خبر داد و گفت: امروز نشست مشتركی با حضور رئیس و اعضای ستاد انتخابات كشور، رؤسای ستاد‌های انتخابات استانی به‌صورت وبیناری برگزار شد.

وی با اشاره به بررسی آخرین وضعیت برگزاری انتخابات در استان‌ها در این جلسه، افزود: گزارش‌های ارائه‌شده نشان می‌دهد كه آمادگی لازم از ناحیه ستاد‌های انتخابات استانی به منظور برگزاری مناسب انتخابات وجود دارد.

اسلامی تأكید كرد: ستاد انتخابات كشور بر لزوم دقت، اهتمام و پیگیری جدی فرآیند‌های اجرایی توسط رؤسای ستاد‌های استانی، فرمانداران و بخشداران تأكید دارد و خواستار نظارت مستمر بر روند اجرا است.

سخنگوی ستاد انتخابات كشور با اشاره به مراحل جاری انتخابات شورا‌های اسلامی روستا گفت: در حال حاضر، فرآیند بررسی اعتراض‌ها نسبت به سوابق داوطلبان در حال انجام است و هیئت‌های نظارت شهرستان‌ها تا 27 فروردین فرصت دارند پاسخ لازم را ارائه كنند.

وی ادامه داد: مرحله اصلی پیش‌رو، بازه تبلیغات انتخاباتی است كه از سوم اردیبهشت‌ماه آغاز می‌شود و تا نهم اردیبهشت ادامه خواهد داشت و لازم است مسئولان محلی با دقت نسبت به تبیین و اجرای این مرحله اقدام كنند.

اسلامی در پایان با اشاره به شرایط خاص كشور خاطرنشان كرد: با وجود شرایط جنگی، انسجام و حضور مردم نقش تعیین‌كننده‌ای دارد و انتخابات در موعد مقرر، با شكوه و با مشاركت گسترده برگزار خواهد شد.

دسترسی سریع