ذخیره استراتژیك 6 ماهه دارو موجود است و نگرانی نداریم

رئیس كمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، در تشریح آخرین وضعیت تأمین دارو و اقلام حیاتی در كشور، بر وجود ذخایر استراتژیك و نبود نگرانی جدی در این حوزه تأكید كرد.

1405/01/19
|
10:22
|

حسینعلی شهریاری، رئیس كمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، در تشریح آخرین وضعیت تأمین دارو و اقلام حیاتی در كشور، بر وجود ذخایر استراتژیك و نبود نگرانی جدی در این حوزه تأكید كرد.

شهریاری با اشاره به تدابیر اتخاذ شده برای مدیریت بازار دارو گفت: ما تصویب كردیم كه باید یك ذخیره استراتژیك 6 ماهه داشته باشند؛ در حال حاضر همكاران ما می‌گویند كه ما اصلاً نگرانی نداریم. البته دشمن چند كارخانه داروسازی داخلی ما را زد، ولی با این حال همكاران نگران نیستند و می‌گویند ما تأمین می‌كنیم و بیماران ما قطعاً مشكلی نخواهند داشت.

‌وی در خصوص پیگیری‌های وزارت بهداشت افزود: در حال حاضر در وزارتخانه و سازمان غذا و دارو اعلام می‌كنند كه در هیچ زمینه‌ای نگرانی جدی برای دارو الحمدلله وجود ندارد. همچنین پیگیری اقلامی كه تولیدات این كارخانه‌های آسیب‌دیده بوده، به سرعت در حال انجام است تا جایگزین و جبران شود و ان‌شاءالله مشكلی پیش نمی‌آید.

‌رئیس كمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره كمك‌های بین‌المللی و واردات دارو تصریح كرد: بعضی كشور‌ها مخصوصاً روسیه یك سری كمك‌های دارویی انجام داده‌اند؛ اما به جز آن، خود جمهوری اسلامی اگر ضرورت داشته باشد باز می‌تواند دارو از خارج وارد كند و این امكان به طور كامل وجود دارد.

‌شهریاری در پاسخ به وضعیت تأمین شیرخشك و اختلالات اخیر توضیح داد: طی یك الی دو روز اخیر، سیستم به خاطر مسائلی كه اتفاق افتاده بود دچار مشكل شد، اما اكنون هر جا با همكارانمان صحبت می‌كنیم، به‌ویژه در كمیسیون بهداشت و درمان كه تشكیل جلسه می‌دهد، همكارانی كه در استان‌ها حضور دارند و رصد می‌كنند می‌گویند نه از نظر دارو و نه از نظر شیرخشك خوشبختانه مشكلی وجود ندارد.

وی در پایان خاطرنشان كرد: در حال حاضر همه چیز موجود است و به موقع توزیع می‌شود. سامانه نیز كه برای دو سه روز قطع شده بود، بلافاصله اصلاح شد و اكنون هیچ مشكلی در این خصوص وجود ندارد.

دسترسی سریع