هیچكدام از جایگاه‌های سوخت تعطیل نیستند

سخنگوی جایگاه داران بنزین گفت:هیچ خللی در زنجیره تولید انتقال حمل و توزیع سوخت نداریم.

1405/01/18
|
09:35
|

نواز سخنگوی صنف جایگاه داران سوخت كشور با حضور در شبكه خبر گفت: با عنایت خداوند متعال چه در جنگ دوازده روزه و همچنین ایامی كه درحال پشت سر گذاشتن آن هستیم، باوجود شرایط موجود و با تدابیر خاص و ویژه برای سناریو‌های مختلف و رصد‌هایی كه قبلا روزانه بوده و حالا ساعتی پایش می‌شود نحوه توزیع سوخت در سراسر كشور و تمام زنجیره از تولید، انتقال، حمل، توزیع بدون اختلالی درحال انجام است و همكاران ما در جایگاه‌های سوخت علی رغم اینكه شاید زیر سایه حملات هم بودند، اما روز‌های مختلف اجازه ندادند كه كوچك‌ترین خللی در امر توزیع سوخت برای مردم عزیزمان اتفاق بیفتد و این را سنگر می‌دانند واقعا علی رغم مشكلاتی هم كه دارند ولی ایستاده‌اند.

وی گفت: درحال حاضر هیچ جایگاه سوختی كه تعطیل نیست و ما الان در تجارب جنگ دوازده روزه هم كه تجارب موفقی را داشتیم و با تلاش شجاعانه فعالین بیش از نود هزار نفر در سراسر كشور به صورت كاملا شبانه روزی بدون لحظه‌ای تاخیر جریان پایدار توزیع سوخت را در كنار مدیریت توزیع سوخت در سراسر كشور را شاهد هستیم.

نواز بیان كرد: همكاری مردم بی نظیر است مردم اتحادشان را در سر كشور به رخ دنیا دارند می‌كشند در موضوع سوخت طبق آمار‌های موجود به درخواستی كه مسئولان وزیر نفت و سایر مسئولان مراجعات غیرضرور بسیار كاهش پیدا كرده خصوصا در آن زمان‌هایی كه حملاتی به انبار‌های نفتی انجام شد الان هم همكاری شان بی نظیر است مدیریت توزیع سوخت ایجاب می‌كند بر اساس پیك مصرف میزان مراجعات به جایگاه‌های سوخت حالا در نحوه عرضه تغییراتی را بعضا بعضی روز‌ها مردم شاهد بوده‌اند ولی این موضوع همچنان اولویت است.

ما در اكثر نقاط كشور روند توزیع و میزان سوخت با كارت سوخت شخص و كارت جایگاه مانند قبل از جنگ تحمیلی سوم است یعنی همان طور كه مراجعه می‌كردند همین الان هم مراجعه می‌كنند و مراجعات غیرضروری كاهش پیدا كرده این ناشی از اطمینانی است كه به سربازان خودشان در این عرصه مردم دارند و این همكاری را همچنان ما طلب می‌كنیم از مردم خیلی كمك كننده است تا این سوخت رسانی متوقف نشود.

وی در پاسخ به این سوال كه جایگاهی آسیب در دوران جنگ تحمیلی سوم داشته‌ایم گفت: ما آسیب‌های داشته‌ایم در سراسر كشور آسیب‌ها زیاد نبوده بیشتر غیرمستقیم بوده است و منجر به تعطیلی جایگاهی نشده است.

دسترسی سریع