اژه‌ای: هیچگونه خللی در اداره كشور و ثبات نظام وجود ندارد

رئیس قوه قضاییه با بیان اینكه در جنگ اخیر هیچگونه خللی در اداره كشور و ثبات نظام ایجاد نشده است گفت: جنگی كه دشمن به ما تحمیل كرد، منطقه‌ای شد و آثار بین‌المللی پیدا كرد.

1404/12/27
|
11:23
|

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای طی سخنانی در نشست با تعدادی از اعضای شورای عالی قوه قضاییه، ضمن تبیین و تشریح شرایط كشور در جنگ با جبهه اشقیاء و مستكبران، اظهار كرد: حضور پرمعنا و پرشور مردم، از ابتدای جنگ رمضان در خیابان‌ها و حمایتشان از قوای مسلح كشور، امری استثنایی است. همانطور كه نظامیان ما میدان را تسخیر كرده‌اند مردم نیز خیابان را به تسخیر خود درآوردند و این امر بسیار شكوه انگیز است. برخی ناظران بیرونی، انسجام شكل گرفته میان همه اقشار ایران اسلامی و پایداری مردمی در این جنگ را امری معجزه‌گونه می‌انگارند.



انسجام شكل گرفته میان همه اقشار ایران اسلامی و پایداری مردمی در این جنگ بی نظیر است

رئیس قوه قضاییه با اشاره به ثبات و كارآمدی كشور علی‌رغم شرایط جنگی، بیان داشت: دشمن به زعم باطلش تصور می‌كرد كه با تحمیل جنگ، ثبات ایران اسلامی مخدوش می‌شود؛ لكن علی‌رغم خسارت‌های وارده و اعاظم و بزرگانی كه دشمن از ما گرفت، هیچگونه خلل و فترتی در اداره كشور و ثبات نظام ایجاد نشد و امورات مرتبط با حكمرانی و تدبیر امور كشور، به سیاق قبل ادامه یافت. شهادت رهبر حكیم و فرزانه انقلاب، ثلمه بسیار بزرگی بود؛ شهادت و فقدان فرماندهان نظامی ما و شماری دیگر از مقامات ارشد كشور، سخت و محنت‌زا است؛ لكن این موارد سبب نشده تا در پیشبرد امورات كشور و امور مرتبط با جنگ، خلل و نقصان ایجاد شود.



هیچگونه خلل و فترتی در اداره كشور و ثبات نظام ایجاد نشده است

رئیس دستگاه قضا، فروپاشاندن هیمنه آمریكا را یكی از نتایج جنگ اخیر دانست و تصریح كرد: ایران اسلامی و محور سرافراز مقاومت در جنگ اخیر، ابهت و همینه پوشالی آمریكای جنایتكار را فروپاشاندند؛ كار رئیس‌جمهور سبك‌مغز و شیطان‌صفت آمریكا این روز‌ها التماس به دیگر كشور‌ها برای اعزام ناو و نیرو به تنگه هرمز است؛ در واقع آمریكایی كه مدعی بود در عرصه نظامی ابرقدرت است، حالا كارش به دریوزگی افتاده است و این امر نشئت گرفته از صلابت نظامی و قدرت ایمان رزمندگان اسلام است.

وی عنوان كرد: دشمن غدّار در جنگ اخیر تمامی امكانات و ظرفیت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری خود را علیه ایران اسلامی به كار گرفت، اما به اهداف شومش نائل نشد. در مقابل، هر آنچه كه امام شهید ما فرمود، به منصه‌ظهور رسید؛ جنگی كه دشمن به ما تحمیل كرد، منطقه‌ای شد و آثار بین‌المللی پیدا كرد؛ دشمن در این جنگ، ضربه‌ای خورد و در ادامه ضرباتی خواهد خورد كه بنیان‌كن است و موجودیت نحسش را در آستانه اضمحلال قرار می‌دهد.



جنگی كه دشمن به ما تحمیل كرد، منطقه‌ای شد و آثار بین‌المللی پیدا كرد

رئیس قوه قضاییه با اشاره به عظمت محور مقاومت خاطرنشان كرد: در جنگ اخیر، دنیا عظمت محور مقاومت را كه طلایه‌دار آن، ایران اسلامی است به وضوح مشاهده كرد؛ آمریكایی‌ها و صهیونیست‌ها تصور می‌كردند كار حزب‌الله لبنان را ساخته‌اند، اما در جنگ اخیر جهانیان در حال مشاهده‌ی عملیات‌های غرورآفرین رزمندگان حزب‌الله در جبهه شمالی اراضی اشغالی هستند؛ مقام عالی‌رتبه یكی از كشورها، اخیرا اعلام كرد كه ما از اقدامات حزب‌الله لبنان انگشت تعجب به دهان داریم و تصور داشتیم كه توان رزمی حزب‌الله از بین رفته است.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با تاكید بر تعطیل‌ناپذیری جهاد خدمت‌رسانی به مردم حتی در شرایط جنگی، اظهار كرد: امروز مدافعان امنیت مردم در نیرو‌های مسلح و دستگاه‌های امنیتی و انتظامی، جان خود را به كف دست گرفته‌اند و برای امنیت مردم، جانبازی می‌كنند؛ ما نیز نباید از این قافله عقب بمانیم؛ امروز ما مكلف هستیم تا به هر نحو و طریق ممكن، خدمات‌رسانی‌های قضایی و حقوقی خود را به مردم ارتقاء دهیم.



خدمت‌رسانی به مردم حتی در شرایط جنگی تعطیل‌ناپذیر است

رئیس قوه قضاییه با مثبت ارزیابی كردن نسبی عملكرد دولت، بیان داشت: دولت با توجه به شرایط جنگی، عملكرد نسبی مطلوبی داشته است و امورات زندگی مردم و اقلام ضروری و مایحتاج آنها با مشكل و كمبود مواجه نشده است؛ ما نیز ضروری است بیش از پیش كمك‌كار دولت باشیم و همه نوع مساعدت و معاضدت را به دستگاه‌ها و بخش‌های اجرایی داشته باشیم.



ابهت استكبار شكسته شد

رئیس دستگاه قضا با اشاره به اهمیت بازدید‌های میدانی مسئولان از زیرمجموعه‌های خود، گفت: ما مسئولان كشور باید در صحنه، حضور مداوم داشته باشیم و در خط مقدم باشیم؛ اینكه ما در شرایط فعلی، بصورت مستمر از بخش‌ها و واحد‌های زیرمجموعه خود نظارت و سركشی می‌كنیم و صحنه را خالی نكرده‌ایم، برای دشمن دردآور و برای مردم امیدآفرین است.

دسترسی سریع