شورای فرهنگ عمومی خراسان رضوی باید از ساخت و سازهای نامتناسب با فرهنگ اسلامی در مشهدالرضا (ع) جلوگیری كند.
تولیت آستان قدس رضوی گفت: شورای فرهنگ عمومی با رویكرد ارشادی نمیتواند به این موضوع ورود كند بلكه با اقداماتی كه ضمانت اجرایی دارد باید برای ساماندهی معماری شهر اقدام و ارشاد را به اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی واگذار كند.
آیت الله احمد مروی افزود: همه نهادها در ساخت و سازهای نامتناسب در مشهد سهیم هستند و باید جلوی ساخت و سازهای نامتناسب با فرهنگ دینی در شهر را بگیرند و همه پای كار بیایند.
تولیت آستان قدس رضوی هفتم آبان ماه در شورای فرهنگ عمومی خراسان رضوی نیز نسبت به ساخت شهركها، مالها، بازارها و آپارتمانها و ساختمانهایی كه بعد از انقلاب در مشهد ساخته شده اما تناسبی با شهر حضرت رضا (ع) ندارد،انتقاد كرده بود.