تاكید بر رعایت بهداشت در پخت و توزیع نذورات

دانشگاه علوم پزشكی آبادان از عزاداران حسینی خواست توصیه‌های بهداشتی را در تهیه و توزیع نذورات رعایت كنند.

1404/04/11
|
11:09
|

دانشگاه علوم پزشكی آبادان در اطلاعیه با تاكید بر ضرورت رعایت اصول بهداشتی در تهیه و توزیع نذورات ایام محرم استفاده از مواد غذایی سالم، اجتناب از ظروف پلیمیری و توزیع سریع غذا پس از پخت، سه عامل كلیدی در پیشگیری از مسمومیت‌های غذایی در ایام عزاداری اعلام كرد.

از عزاداران حسینی خواسته شده گوشت مورد استفاده برای نذری‌ها را صرفاً از كشتارگاه‌های رسمی و مجاز تهیه كنند و از خرید محصولات فله‌ای و بدون برچسب به‌طور جدی خودداری شود.

همچنین در خرید روغن باید نه تنها به تاریخ انقضا، بلكه به تاریخ تولید نیز توجه ویژه‌ای داشت، همچنین یخ مورد استفاده در این مراسم باید بسته‌بندی‌شده و بهداشتی باشد.

ظروف مورد استفاده برای طبخ باید كاملاً شسته و ضدعفونی شوند و نباید از یك ابزار برای مواد خام و غذای پخته استفاده كرد.

دسترسی سریع