سه بندر روسیه، مقصد‌های جدید صادراتی ایران

كشتیرانی جمهوری اسلامی ایران از افزوده شدن 3 بندر روسیه به مقاصد بار‌های صادراتی ایران خبر داد.

1401/09/14
|
12:20
|

سه بندر روسیه مقصد‌های جدید صادراتی ایرانكشتیرانی جمهوری اسلامی ایران از اضافه شدن 3 بندر روسیه به مقاصد بار‌های صادراتی ایران خبر داد.

به گزارش رادیو پیام از خبرگزاری صدا و سیما، كشتیرانی جمهوری اسلامی ایران اعلام كرد: همسو با سیاست‌های كلان دولت مبنی بر توسعه تجارت خارجی با روسیه و كشور‌های دریای خزر، مقاصد صادراتی ایران را متنوع‌تر كرده است و هم اكنون علاوه بر بندر سالیانكا، سه بندر ماخاچ كالا، وی تی اس و علیا نیز به جمع مقاصد صادراتی ایران در روسیه اضافه شده‌­اند.

این تصمیم به منظور سرعت­‌بخشی به عملیات تخلیه و بارگیری و نیز افزایش تردد كشتی‌ها به بندرهای روسیه بوده تا بتوان همزمان با استفاده بیشتر از ظرفیت­‌های ناوگان كشتیرانی دریای خزر، حمل كالا‌های صادراتی و ترانزیتی گروه كشتیرانی جمهوری اسلامی ایران را افزایش داد. پیش‌بینی می‌شود سرعت كشتی‌ها، سرعت سفر و سرعت تخلیه و بارگیری افزایش یابد و كالا‌های بیشتری به مقاصد روسیه حمل شود.

با وجود تلاش‌های كشتیرانی ملی برای تنوع بخشی به بندرهای پذیرنده بار صادراتی ایران، یكی از مسائل مهم در كانال ولگا لایروبی نشدن و پایین آمدن سطح آب كانال است كه به همین دلیل كشتی‌ها مجبور هستند با آبخور 3.7 متر در این كانال تردد كنند.

موضوعی كه موجب می‌شود تا كشتی‌ها تنها با 70 درصد ظرفیت بارگیری كنند. از این رو لایروبی كانال ولگا و رساندن آبخور آن به 4.5 متر برای تردد كشتی‌ها با ظرفیت كامل بسیار ضروری است.

دسترسی سریع